Logotyp - Paraiba AB

Vadå Paraiba?!?

Det är februari 2011. Hemma är det slask och grått. En tropisk vind stryker vår bleka hud. Kall öl står på bordet och Atlantens vågor slår mot stranden där fiskarna just landat med dagens fångst. Vi omges av ett gästvänligt folk i delstaten Paraiba, Brasilien. Vad håller vi på med hemma?!? Det är dags att fatta ett avgörande beslut om vår framtid. Läget kan inte bli bättre.

Väl hemma igen säger vi upp oss och bildar Paraiba AB. Kanske inte ett stort steg för mänskligheten men ett svindlande och härligt steg för oss. Och resan har bara börjat.


Warning: Undefined variable $quotes_query in /home/paraibas/public_html/wp-content/themes/paraiba/page.php on line 50

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function have_posts() on null in /home/paraibas/public_html/wp-content/themes/paraiba/page.php:50 Stack trace: #0 /home/paraibas/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home/paraibas/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/paraibas/...') #2 /home/paraibas/public_html/index.php(17): require('/home/paraibas/...') #3 {main} thrown in /home/paraibas/public_html/wp-content/themes/paraiba/page.php on line 50