Logotyp - Paraiba AB

Webb

Vi kan webb! Vi har byggt hemsidor sedan de första modemen tjöt och Google inte ens var påtänkt. Med så många års erfarenhet av att bygga hemsidor kan ni lita på att få en sajt som passar era behov.

Så här bygger vi
Vi bygger självklart responsiv webb i procent. Det betyder att designen anpassar sig efter vilken bredd du har på skärmen. Tekniken vi bygger med är den senaste (HTML5 och CSS3) och vi bygger sajterna i uppdateringsverktyget WordPress som är ett av världens mest använda uppdateringssystem. Du kan själv uppdatera din sida (även via din smartphone). Dessutom är själva systemet kostnadsfritt. Inga dyra månadskostnader. 
Vi följer i möjligaste mån den standard som finns för webbplatser (W3C) för att säkerställa full funktionalitet i framtida webbläsare.

Vi hjälper er med just det ni behöver
Vill ni bara ha själva webbdesignen? Inga problem. Har ni en design men vill ha hjälp att bygga sidan. Inga problem det heller. 

Ska ni bygga en större webbplats som ni har svårt att få grepp om och förstå med all tekniskt mumbojumbo. Det är lugnt. Vi är på er sida och hjälper gärna till och förklarar vad det är som erbjuds och resonerar med er vad ni kan behöva och inte. Allt för att ni ska kunna känna er trygga med er upphandling. 

”Datorer behöver i framtiden inte väga mer än 1.5 ton.”
Popular Mechanics, 1949